Skridsko- & konståkningsskola

Nu är planeringen klar för höstterminen 2020 och det går bra att göra en kursanmälan under Anmälan, tider och avgifter.

Konståkningsskolan startar v 38 och Skridskoskolan v 42. Båda avslutas med en gemensam julshow i Nacka ishall i december.

Skridskoskola
Boo SK Konståkning bedriver den populära Skridskoskolan sedan många år tillbaka. Skridskoskolans träning leds av Agathe Sut som själv både tränat och tävlat för klubben i många år. Barnen delas in i grupper beroende på kunskapsnivå.

Vår målsättning är att barnen ska lära sig grunderna i skridskoåkning under mer lekfulla former. Detta i grupper med jämbördiga barn, ledda av tränare som själva börjat sin skridskoåkning på samma vis.Våra duktiga tränare har alla tränarutbildning. De flesta av dem är idag aktiva tävlingsåkare. De hjälper även till med val av skridskor och övrig utrustning (se även fliken till vänster).

Vår erfarenhet är att barnen lär sig snabbt. Steget efter skridskoskolan är Konståkningsskola fortsättning (Speed) vilket sen följs av träningsverksamhet för konståkare.

Vi brukar anordna isshower med alla tävlingsåkare och skridskoskolan, ofta tillsammans med andra klubbar vid terminsslut!

Uppdaterad: 05 JUN 2020 12:45