Tränare i Boo SK Konståkning

Vi har flera tränare på olika nivåer och vår chefstränare, Pia Pettersson, är professionell tränare med flera års erfarenhet av att träna, sätta samman tävlingsprogram för åkarna, arrangera uppvisningar och tävlingar. Alla våra tränare har varit eller är konståkare på tävlings/elitnivå.

För att börja sin tränarkarriär ska man vara 13 år och gå igenom flera steg i sin utbildning och träna grupper i skridskoskolan, åkare i tävlingsgrupper på stjärn- och klubbtävlingsnivå. Mer om detta återfinns på konståkningsförbundets hemsida.
Boo SK månar om att våra tränare utbildare sig löpande enligt Konståkningsförbundets utbildningsplan.

Chefstränare

Pia Pettersson Steg 4

Tränare

Agathe Sut (ansvarig tränare Skridskoskolan & Fortsättning/Speed) Steg 1