Anmälan, tider och avgifter

Intresseanmäla till höstterminen 2020
Vi håller som bäst på att göra de sista justeringarna inför höstterminen men du är välkommen att redan nu gör en intresseanmälan för våra kurser. Vi återkommer sedan via mejl med anmälningsformulär när alla tider är satta. Intresseanmälan är inte bindande, men gäller som turordningslista om gruppen blir full. Observera att åkare från senaste terminen har förtur.

Observera att tiderna än så länge är preliminära.
Intresseanmälan är inte bindande och
 avgiften betalas först vid senare kursanmälan.

Skridskoskola 1 ggr / veckan
v 38 – 51 (uppehåll för höstlov v 44)
Onsdagar kl 17.00–17.45 (preliminär tid), Nacka ishall
Avgift 1000 kr + medlemsavgift*
Inresseanmälan

Till Skridskoskolan välkomnar vi alla från 4 år och uppåt. Här lär vi oss åka skridskor under lekfulla former. Syftet är först och främst att ha roligt och att lära sig skridskoåkningens grunder. Vi introducerar skridskoskolans märkestagning och efterhand som man klarar dem ser vi gärna att man går vidare till Konståkningsskolan och/eller Fortsättningsgruppen. Skridskoskolan lånar övningar och teknik från Konståkningsskolan.

Är du 12 – 17 år kan du anmäla ditt intresse för Konståkningsskolans Ungdomsgrupp på tisdagar i Saltsjöbadens ishall (se nedan).

Konståkningsskola 2 ggr / veckan
v 38 – 51 (uppehåll för höstlov v 44)
Avgift 1600 kr + medlemsavgift*

Konståkningsskolan är för dig som vill lära dig åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder. Du har här möjlighet att välja en grupp med träningstillfällen både i Nacka och Saltsjöbaden, en med enbart träning i Saltsjöbadens ishall eller en ungdomsgrupp för dig mellan mellan 12–17 år.

Konståkningsskola Nacka/Saltsjöbaden
 (alt 1)
Onsdagar / Nacka ishall kl 17.00–17.45  (preliminär tid)
Söndagar / Slatsjöbaden kl 16.30–17.15, v 38–41 kl 18.30–19.15 (preliminär tid)

Konståkningsskola Saltsjöbaden (alt 2)
Tisdagar / Saltsjöbaden kl 17.00–17.45 (preliminär tid)
Söndagar / Saltsjöbaden kl 16.30–17.15, v 38–41 kl 18.30–19.15 (preliminär tid)

Konståkningsskola Ungdom 12–17 år
v 42 – 51 uppehåll v 44 (obs senare start än övriga Konståkningsskolor)
Tisdagar kl 16.00–16.45 (preliminär tid) / Saltsjöbaden ishall
1 ggr/veckan, avgift 1200 kr + medlemsavgift*

Föräldra/Barngrupp
Utöver Skridskoskola och Konståkningsskola planerar vi att starta en Föräldra/Barngrupp där du som vuxen åker tillsammans med ditt barn på isen. Gruppen kommer antingen att få tid på onsdagar eller söndagar. Vi lägger upp information så snart vi är klara med planering. Skicka oss gärna ett mejl om ni är intresserade av detta.

*Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap.
Avgiften betalas per kalenderår.

Uppdaterad: 05 JUN 2020 16:07