Anmälan, tider och avgifter

Anmälan till höstterminen 2020
Nu är planeringen klar och kursernas tider och anmälningsformulär hittar du här nedanför. Boo SK Konståkning hälsar alla välkommen till en ny termin!

Till dig som tidigare fyllt i en intresseanmälan går det ut ett separat mejl med länk till anmälan. Det går självklart bra att anmäla sig direkt här på webbsidan också. Din intresseanmälan gäller som förtur men platsen garanteras först efter att anmälan och kursavgift kommit in.

Kursavgift + Medlemsavgift* betalas till PG 432 60 11 - 6 i samband med anmälan för att garantera plats. Glöm inte att uppge åkarens namn och kurs på inbetalningen.

Kursstruktur ht20 BooSK.pdf

Skridskoskola
1 ggr / veckan, v 42 – 51 (uppehåll för v 44)

Onsdagar kl 17.00–17.45 Nacka ishall

Avgift 1000 kr + medlemsavgift*
Anmälan

Till Skridskoskolan välkomnar vi alla från 4 år och uppåt. Här lär vi oss åka skridskor under lekfulla former. Syftet är först och främst att ha roligt och att lära sig skridskoåkningens grunder. Vi introducerar skridskoskolans märkestagning och efterhand som man klarar dem ser vi gärna att man går vidare till Konståkningsskolan och/eller Fortsättningsgruppen. Skridskoskolan lånar övningar och teknik från Konståkningsskolan.

Är du 12 – 17 år kan du anmäla ditt intresse för Konståkningsskolans Ungdomsgrupp på tisdagar i Saltsjöbadens ishall (se nedan).

Konståkningsskola 2 ggr veckan, v 38 – 51 (uppehåll för v 44)
Observera att tiden skiljer sig under För- & Eftersäsong och att Försäsongen har ett träningstillfälle i Nacka ishall.

Försäsong v 38 till v 41
Onsdagar kl 17.00–17.45 Nacka ishall
Söndagar kl 18.30–19.15 Saltsjöbadens ishall

Huvudsäsong v 42 till v 51
Tisdagar kl 17.00– 17.45 / Saltsjöbadens ishall

Söndagar kl 16.30–17.15 / Saltsjöbadens ishall

2 ggr / veckan: 1600 kr + medlemsavgift*
Anmälan

Konståkningsskolan är för dig som vill lära dig åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder.

Konståkningsskola Ungdom 12–17 år  1 ggr / veckan, v 42 – 51 (uppehåll v 44)

Tisdagar kl 16.00–16.45 / Saltsjöbaden ishall

Avgift 1200 kr + medlemsavgift*
Anmälan

Konståkningsskolan Ungdom är för dig från 12 år och uppåt som vill åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder.

Föräldrar och barngrupp 1 ggr / veckan v 42 – 51 (uppehåll v 44)

Onsdagar kl 17.00–17.45 / Nacka ishall

Avgift 1000 kr + medlemsavgift*
Anmälan

Föräldrar och barngrupp är för barn som under lekfulla former vill lära sig åka skridskor tillsammans med en förälder. Rekommenderad ålder från 3 år och upp.

*Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap.
Avgiften betalas per kalenderår.

Vänligen respektera att anmälan är bindande för att föreningen ska kunna planera och hantera kostnader för istider och tränararvoden. Mindre justeringar av tider och kurser kan ske innan terminsstart på grund av sena förändringar av istider. Om detta sker meddelas anmälda åkare och de får självklart ta ställning till eventuell ny kursanmälan. Boo SK förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid färre anmälningar än 5 st betalande åkare.

Uppdaterad: 14 AUG 2020 12:34