Anmälan, tider och avgifter

Planering för höstterminen 2021 pågår
Efter att ha avslutat vårterminen är vi nu i full gång med att planera för höstterminens kurser och lägger upp information och möjlighet att anmäla sig här på webbsidan så snart vi är klara. Vill du få informationen mejlad till dig kan du redan nu fylla i en intresseanmälan här.

Aktuella ishallar är Saltsjöbadens och Nacka ishall

Höstterminen 2021 (tider ej satta)
------

Kursavgift + Medlemsavgift (se nedan) betalas till PG 432 60 11 - 6 i samband med anmälan för att garantera plats. Glöm inte att uppge åkarens namn och kurs på inbetalningen.

Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap. Avgiften betalas per kalenderår vilket innebär att både nya och gamla åkare behöver betala in den för 2021.

På grund av rådande pandemiläge kan nedanstående kurser förändras utifrån rekommendationer och riktlinjer från regering, Folkhälsomyndigheten, Nacka kommun eller idrottsförbund. Vi hoppas att ni har tålamod och överseende med detta. Tillsammans hjälps vi åt att bidra till minskad smittspridning.

SKRIDSKOSKOLA
1 ggr / veckan, (Tid och plats preliminärt)
Onsdagar / Nacka ishall
Avgift 1000 kr + medlemsavgift*

Till Skridskoskolan välkomnar vi alla från 4 år och uppåt. Här lär vi oss åka skridskor under lekfulla former. Syftet är först och främst att ha roligt och att lära sig skridskoåkningens grunder. Vi introducerar skridskoskolans märkestagning och efterhand som man klarar dem ser vi gärna att man går vidare till Konståkningsskolan och/eller Fortsättningsgruppen. Skridskoskolan lånar övningar och teknik från Konståkningsskolan.

Är du 12 – 16 år kan du anmäla ditt intresse för Konståkningsskolans Ungdomsgrupp (se nedan).

KONSTÅKNINGSSKOLA
2 ggr / veckan, (Tid och plats preliminärt)
Tisdagar / Saltsjöbadens ishall
Söndagar / Saltsjöbadens ishall
Avgift 1600 kr + medlemsavgift*

Konståkningsskolan är för dig som vill lära dig åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder.

KONSTÅKNINGSSKOLA UNGDOM 12–16 år
1 ggr / veckan (Tid och plats preliminärt)

Tisdagar / Saltsjöbaden ishall
Avgift 1200 kr + medlemsavgift*

Konståkningsskolan Ungdom är för dig från 12 år och uppåt som vill åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder. Självklart går det bra att komma och prova-på en gång innan du bestämmer dig. Skriv in önskemål om detta i formuläret (under Meddelanden).

FÖRÄLDRAR & BARNGRUPP
1 ggr / veckan (Tid och plats preliminärt)
Onsdagar / Nacka ishall
Avgift 1000 kr + medlemsavgift*

Föräldrar och barngrupp är för barn som under lekfulla former vill lära sig åka skridskor tillsammans med en förälder. Rekommenderad ålder från 3 år och upp.

Medlemsavgift*
Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap.
Avgiften betalas per kalenderår.

Vänligen respektera att anmälan är bindande (gäller ej intresseamälan) för att föreningen ska kunna planera och hantera kostnader för istider och tränararvoden. Mindre justeringar av tider och kurser kan ske innan terminsstart på grund av sena förändringar av istider. Om detta sker meddelas anmälda åkare och de får självklart ta ställning till eventuell ny kursanmälan. Boo SK förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid färre anmälningar än 5 st betalande åkare.

Uppdaterad: 31 MAJ 2021 09:10

blobid4.png