Anmälan, tider och avgifter

Anmälan till vårterminen 2021
Nacka kommun har valt att hålla ishallarna stängda fram till och med den 24 januari för att minska smittspridningen av Covid-19. Det betyder att vi måste skjuta lite på vår terminsstart till vecka 4 istället.

Ordinarie kursperiod löper sedan mellan v 4 till v 13.
I år kommer vi också erbjuda en eftersäsong för Skridskoskolan och Konståkningsskolan med ytterligare 4 tillfällen under v 15 till v 18. Det går bra att redan nu anmäla intresse för detta i anmälningsformuläret för respektive kurs nedan.

------

Kursavgift + Medlemsavgift (se nedan) betalas till PG 432 60 11 - 6 i samband med anmälan för att garantera plats. Glöm inte att uppge åkarens namn och kurs på inbetalningen.

Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap. Avgiften betalas per kalenderår vilket innebär att både nya och gamla åkare behöver betala in den för 2021.

På grund av rådande pandemiläge kan nedanstående kurser förändras utifrån rekommendationer och riktlinjer från regering, Folkhälsomyndigheten, Nacka kommun eller idrottsförbund. Vi hoppas att ni har tålamod och överseende med detta. Tillsammans hjälps vi åt att bidra till minskad smittspridning.

SKRIDSKOSKOLA
1 ggr / veckan, v 4 till v 13
Onsdagar kl 17.00–17.45 Nacka ishall
Avgift 1000 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär

Möjlighet till val av eftersäsong på ytterligare 1 ggr/veckan v 15 – 18 för +400 kr.
Onsdagar kl 17.00-17.45 Nacka ishall. Väljs separat i anmälan ovan.

Till Skridskoskolan välkomnar vi alla från 4 år och uppåt. Här lär vi oss åka skridskor under lekfulla former. Syftet är först och främst att ha roligt och att lära sig skridskoåkningens grunder. Vi introducerar skridskoskolans märkestagning och efterhand som man klarar dem ser vi gärna att man går vidare till Konståkningsskolan och/eller Fortsättningsgruppen. Skridskoskolan lånar övningar och teknik från Konståkningsskolan.

Är du 12 – 17 år kan du anmäla ditt intresse för Konståkningsskolans Ungdomsgrupp på tisdagar i Saltsjöbadens ishall (se nedan).

KONSTÅKNINGSSKOLA
2 ggr / veckan, v 4 till v 13
Tisdagar kl 17.00– 17.45 / Saltsjöbadens ishall
Söndagar kl 16.30–17.15 / Saltsjöbadens ishall
Avgift 1600 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär

Möjlighet till val av eftersäsong på ytterligare 1 ggr/veckan v 15 – 18 för +400 kr.
Onsdagar kl 17.00-17.45 Nacka ishall. Väljs separat i anmälan ovan.

Konståkningsskolan är för dig som vill lära dig åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder.

KONSTÅKNINGSSKOLA UNGDOM 12–17 år
1 ggr / veckan, v 4 till v 13

Tisdagar kl 17.00–17.45 / Saltsjöbaden ishall
Avgift 1200 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär

Konståkningsskolan Ungdom är för dig från 12 år och uppåt som vill åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder.

FÖRÄLDRAR & BARNGRUPP
1 ggr / veckan, v 4 till v 13
Onsdagar kl 17.00–17.45 / Nacka ishall
Avgift 1000 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär

Föräldrar och barngrupp är för barn som under lekfulla former vill lära sig åka skridskor tillsammans med en förälder. Rekommenderad ålder från 3 år och upp.

Medlemsavgift*
Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap.
Avgiften betalas per kalenderår.

Vänligen respektera att anmälan är bindande (gäller ej intresseamälan) för att föreningen ska kunna planera och hantera kostnader för istider och tränararvoden. Mindre justeringar av tider och kurser kan ske innan terminsstart på grund av sena förändringar av istider. Om detta sker meddelas anmälda åkare och de får självklart ta ställning till eventuell ny kursanmälan. Boo SK förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid färre anmälningar än 5 st betalande åkare.

Uppdaterad: 08 JAN 2021 09:44