Anmälan, tider och avgifter

Anmälan för vårterminens kurser öppnar inom kort
Vårterminens kurser är nu satta och vi hälsar alla välkomna med förhoppningar om en ny termin full av skridsko- och ishallstillfällen.

Aktuella ishallar är Saltsjöbadens och Nacka ishall.

Anmäl dig till respektive kurs genom att fylla i anmälningsformuläret. Observera att din plats på kursen är garanterad först efter inbetald kurs- + medlemsavgift.

Vårterminen 2022 v 2 – 12 (uppehåll för sportlov v 9)
------

På grund av rådande pandemiläge kan nedanstående kurser förändras utifrån rekommendationer och riktlinjer från regering, Folkhälsomyndigheten, Nacka kommun eller idrottsförbund. Vi hoppas att ni har tålamod och överseende med detta. Tillsammans hjälps vi åt att bidra till minskad smittspridning.

Kursavgift + Medlemsavgift (se nedan) betalas till PG 432 60 11 - 6 i samband med anmälan för att garantera plats. Glöm inte att uppge åkarens namn och kurs på inbetalningen.

Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap. Avgiften betalas per kalenderår vilket innebär att både nya och gamla åkare behöver betala för 2022.

SKRIDSKOSKOLA
1 ggr / veckan (v 2 – 12, uppehåll v 9)
alternativt
Söndagar 16.30 – 17.15 / Saltsjöbadens ishall

2 ggr / veckan (v 2 – 12, uppehåll v 9)

Avgift för 1 ggr / v 1000 kr + medlemsavgift*
Avgift för 2 ggr / v 1600 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär Skridskoskolan

Till Skridskoskolan välkomnar vi alla från 4 år och uppåt. Här lär vi oss åka skridskor under lekfulla former. Syftet är först och främst att ha roligt och att lära sig skridskoåkningens grunder. Vi introducerar skridskoskolans märkestagning och efterhand som man klarar dem ser vi gärna att man går vidare till Konståkningsskolan och/eller Fortsättningsgruppen. Skridskoskolan lånar övningar och teknik från Konståkningsskolan.

KONSTÅKNINGSSKOLA
1 ggr / veckan (v 2 – 12, uppehåll v 9)
alternativt
Söndagar 16.30 – 17.15 / Saltsjöbadens ishall

2 ggr / veckan (v 2 – 12, uppehåll v 9)

Avgift för 1 ggr / v 1000 kr + medlemsavgift*
Avgift för 2 ggr / v 1600 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär Konståkningsskolan

Konståkningsskolan är för dig som vill lära dig åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder.
Är du 12 år eller äldre kan du istället anmäla dig till vår Konståkningsskola Ungdom (se nedan)

KONSTÅKNINGSSKOLA UNGDOM (ca 12 till 17 år)
1 ggr / veckan, (v 2 – 12, uppehåll v 9)

Avgift 1200 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär Konståkningsskolan Ungdom

FÖRÄLDRAR & BARNGRUPP
1 ggr / veckan (v 2 – 12, uppehåll v 9)

Avgift 1000 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär Föräldrar & barngrupp

Föräldrar och barngrupp är för barn som under lekfulla former vill lära sig åka skridskor tillsammans med en förälder. Rekommenderad ålder från 3 år och upp.

Medlemsavgift*
Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap.
Avgiften betalas per kalenderår.

Vänligen respektera att anmälan är bindande (gäller ej intresseamälan) för att föreningen ska kunna planera och hantera kostnader för istider och tränararvoden. Mindre justeringar av tider och kurser kan ske innan terminsstart på grund av sena förändringar av istider. Om detta sker meddelas anmälda åkare och de får självklart ta ställning till eventuell ny kursanmälan. Boo SK förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid färre anmälningar än 5 st betalande åkare.

Uppdaterad: 16 JAN 2022 19:07

blobid4.png