Anmälan, tider och avgifter

Anmälan för höstterminens kurser är öppen
Höstterminens kurser är nu satta och vi hälsar alla välkomna med förhoppningar om en ny termin full av skridsko- och ishallstillfällen.

Aktuella ishallar är Saltsjöbadens och Nacka ishall.

Anmäl dig till respektive kurs genom att fylla i anmälningsformuläret. Observera att din plats på kursen är garanterad först efter inbetald kurs- + medlemsavgift.

Höstterminen 2021 v 38 – v 50 (uppehåll för höstlov v 44)
------

På grund av rådande pandemiläge kan nedanstående kurser förändras utifrån rekommendationer och riktlinjer från regering, Folkhälsomyndigheten, Nacka kommun eller idrottsförbund. Vi hoppas att ni har tålamod och överseende med detta. Tillsammans hjälps vi åt att bidra till minskad smittspridning.

Kursavgift + Medlemsavgift (se nedan) betalas till PG 432 60 11 - 6 i samband med anmälan för att garantera plats. Glöm inte att uppge åkarens namn och kurs på inbetalningen.

Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap. Avgiften betalas per kalenderår vilket innebär att både nya och gamla åkare behöver betala in den för 2021.

SKRIDSKOSKOLA
1 ggr / veckan, (v 38 – 50, uppehåll v 44)
alternativt
Söndagar 16.30 – 17.15 / Saltsjöbadens ishall
(OBS! v38 – v41 gäller söndagar 18.30 – 19.15 för Saltsjöbadsalternativet)

Avgift 1000 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär Skridskoskolan

Till Skridskoskolan välkomnar vi alla från 4 år och uppåt. Här lär vi oss åka skridskor under lekfulla former. Syftet är först och främst att ha roligt och att lära sig skridskoåkningens grunder. Vi introducerar skridskoskolans märkestagning och efterhand som man klarar dem ser vi gärna att man går vidare till Konståkningsskolan och/eller Fortsättningsgruppen. Skridskoskolan lånar övningar och teknik från Konståkningsskolan.

KONSTÅKNINGSSKOLA
Observera att tiderna skiljer sig under så kallad för- och huvudsäsong

Försäsong v 38 – 41
1 ggr / veckan
Söndagar 18.30 – 19.15 / Saltsjöbadens ishall

Huvudsäsong v 42 – 50 (uppehåll v 44)
2 ggr / veckan
Tisdagar 17.00 – 17.45 / Saltsjöbadens ishall
Söndagar 16,30 – 17,15 / Saltsjöbadens ishall

Avgift 1600 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär Konståkningsskolan

Konståkningsskolan är för dig som vill lära dig åka skridskor med en mer tydlig inriktning mot konståkning. Här lär vi oss konståkningens grunder.
Är du 12 år eller äldre kan du istället anmäla dig till vår Konståkningsskola Ungdom (se nedan)

KONSTÅKNINGSSKOLA UNGDOM (ca 12 till 17 år)
1 ggr / veckan, (v 38 – 50, uppehåll v 44)

Avgift 1200 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär Konståkningsskolan Ungdom

FÖRÄLDRAR & BARNGRUPP
1 ggr / veckan (v 38 – 50, uppehåll v 44)

Avgift 1000 kr + medlemsavgift*
Anmälningsformulär Föräldrar & barngrupp

Föräldrar och barngrupp är för barn som under lekfulla former vill lära sig åka skridskor tillsammans med en förälder. Rekommenderad ålder från 3 år och upp.

Medlemsavgift*
Medlemsavgiften är 200 kr per åkare alt 350 kr för ett familjemedlemskap.
Avgiften betalas per kalenderår.

Vänligen respektera att anmälan är bindande (gäller ej intresseamälan) för att föreningen ska kunna planera och hantera kostnader för istider och tränararvoden. Mindre justeringar av tider och kurser kan ske innan terminsstart på grund av sena förändringar av istider. Om detta sker meddelas anmälda åkare och de får självklart ta ställning till eventuell ny kursanmälan. Boo SK förbehåller sig rätten att ställa in en kurs vid färre anmälningar än 5 st betalande åkare.

Uppdaterad: 06 SEP 2021 09:28

blobid4.png