Konståkningsskola fortsättning (Speed)

Speed byter namn till Konståkningsskola Fortsättning
Den här säsongen byter vi namn på Speed till Fortsättning. Detta för att få en tydligare träningsstruktur. Du som går i Speed sedan tidigare kommer känna igen dig i allting annat.

Avgiften för Fortsättning (Speed) är 2850 kr / termin (huvudsäsong)

Till detta tillkommer en medlemsavgift på 200 kr för enskild åkare alternativt 350 kr för ett familjemedlemskap (om ni till exempel är flera åkare i familjen).

Planering & möjlighet till intresseanmälan för höstterminen 2020
Vi håller som bäst på att göra de sista justeringarna inför höstterminen men du är välkommen att redan nu gör en intresseanmälan. Vi återkommer sedan via mejl med möjlighet att anmäla till kursen när alla tider är satta.

Här finns länkt till intresseanmälan.
Den är inte bindande, men gäller som turordningslista om gruppen blir full.

Fortsättningsgruppen tränar 3 ggr / veckan och träningen är förlagd till ishallarna i Nacka och Saltsjöbaden. Veckodagar som kan bli aktuella för ht20 är tisdagar, onsdagar, torsdagar & söndagar (ej träning måndagar, fredagar eller lördagar) med preliminär start v 38.

Konståkningsskolan Fortsättning (Speed)
Alla barn som gått minst 2 terminer i Skridsko- eller Konståkningsskolan är välkomna till Fortsättningsgruppen. Gruppen är till för de som tycker om att åka skridskor och vill få en tydligare inriktning mot konståkning och kanske också så småningom fortsätter till förberedande tävlingsgrupp. Här tränar vi i mindre grupper och med mer erfarna tränare och åkarna får möjlighet att utvecklas i snabbare takt än i den vanliga Skridsko- och Konståkningsskolan.

Prova på Fortsättning (Speed)
Vi har två veckors ömsesidig prövotid i Konståkningsskolan Fortsättning (Speed). Väljer man därefter att inte fortsätta går det jättebra att gå tillbaka till Skridsko- eller Konståkningsskolan igen.

Dags att byta till riktiga konståkningsskridskor
Vid övergång till Fortsättning (Speed) är det viktigt att byta till riktiga konståkningsskridskor som tex Edea eller Risport. Vi hjälper till att mäta fötter och hänvisar till lämpliga modeller. Vill man inte köpa nya finns det oftast begagnade skridskor att få tag på. Mer om skridskor och utrustning kan du läsa om här.

Det är också viktigt att man kan knyta sina skridskor själv då barnen från och med Fortsättningsgruppen delar omklädningsrum med förberedande tävlingsåkare och tävlingsåkare och det tyvärr inte finns utrymmesmöjlighet att också ha föräldrar i omklädningsrummet. Tränarer och äldre åkare hjälper självklart till i början vid behov.

Länk till intresseanmälan för Konståkningsskolan Fortsättning (Speed)

Uppdaterad: 05 JUN 2020 13:45