VM i konståkning

21 AUG 2020 16:54
VM i konståkning 2021 går av stapeln i Stockholm den 22 – 28 mars i Ericsson Globe Arena. Sverige kommer att gästas av världens bästa konståkare i singel, par och isdans. När du köper dina biljetter kan du välja att samtidigt stödja din förening.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2020 12:08

UPPDATERING: BIljettsläpp framflyttat
I väntan på regeringens nya rekommendationer för publikevenemang flyttas det planerade biljettsläppet fram. Besked om vilket nytt datum som blir aktuellt meddelas om några veckor.

Köp dina biljetter och använd koden 1251 för att stödja Boo SK Konståkning i Klubbkampen.
När du använder koden går 20% av biljettpriset oavkortat (exklusive administrationsavgift) till klubbkassan och pengarna kan sedan användas av Boo SK Konståkning i ett eget I BUILD-projekt.

I BUILD är Svenska konståkningsförbundets initiativ för att ge unga rätt förutsättningar att bygga sig själva till trygga och starka individer. Här kan du läsa mer om det oerhört viktiga initiativet I BUILD.