Skärpta allmänna råd påverkar tävling och träning

29 OKT 2020 20:44
Flera regioner inför nu skärpta allmänna råd i syfte att bromsa smittspridning däribland Stockholmsregionen. Restriktionerna gäller från och med nu och tre veckor framåt.
  • Uppdaterad: 29 OKT 2020 20:44

Då nya allmänna råd presenterats under dagen som påverkar tävling och träning för barn och ungdomar, uppmanar vi alla medlemmar att man tar del av Svenska Konståkningsförbundets information.

Som förening följer vi den information och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger. Vi kommer löpande att lägga ut mer information här på hemsidan.

Läs också gärna både Stockholms Konståkningsförbunds nya riktlinjer och restriktioner och RF-SISUs information och allmänna råd.

RF-SISU har också gjort en film som på ett tydligt sätt förklarar de skärpta råden, vikten av att vi gemensamt tar ansvar och hur de påverkar idrotten i regionen.

Vi vill särskilt be er med barn i vår skridskoskola och konståkningsskola att:

• Om möjligt snöra på skridskorna innan ni går in i ishallen
  • Om möjligt vänta på ert barn utanför ishallen
  • Hålla avstånd till andra - både inomhus och utomhus. 2 meter är en bra riktlinje att hålla så ofta som möjligt.
  • Ta inte med syskon in i ishallen

Undrar du över något är du välkommen att kontakta antingen styrelsen: This is a mailto link eller tränarna This is a mailto link.