Riktlinjer vid träning i ishall from 26/1 -21

26 JAN 2021 16:00
Den 26/1 öppnar ishallarna för föreningsverksamhet och vi är glada att kunna starta delar av vår verksamhet igen. Det är dock fortsatt viktigt att vi hjälps åt att minska smittspridningen av Covid19. Vad som gäller finner du här.
  • Uppdaterad: 26 JAN 2021 16:00

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen av Covid19. Läs noggrant igenom riktlinjer nedan, håll dig uppdaterad och var beredd på att informationen kan förändras med mycket kort varsel.

För träning i ishall gäller

Endast aktiva åkare och ledare får vistas i ishallen. Antalet personer som får vara i ishallen är begränsat enligt den nya pandemilagen – vänligen respektera detta oavsett vilket väder som råder utanför!

Föräldrar lämnar och hämtar sina barn vid in-/utgång. I Nacka ishall är ingången markerad med grön pil och utgången med röd pil. I Saltsjöbadens ishall med bara en in/utgång är vi extra noga med att visa hänsyn till varandra. Ledare och äldre åkare hjälper de yngre barnen till rätta vid behov.

För våra allra yngsta åkare i Skridskoskolan ber vi att endast en förälder följer med in i ishallen och lämnar barnen. Detta under förutsättning att avstånd hålls till andra runt omkring.

Byt om hemma före och efter träning. Omklädningsrummen kommer att vara stängda tillsvidare. Skridskor kan tas på i ishallen men med avstånd till andra åkare.

Kom inte för tidigt och lämna ishallen så snart som möjligt efter ispasset. Inget "häng" i spelargång eller på läkare får förekomma.

Allmänna riktlinjer
Delta endast i aktiviteter om du är fullt frisk. Om någon i familjen är sjuk i Covid19, måste man stanna hemma tills man själv testats negativ och är symtomfri.

Håll avstånd till andra – både inomhus och utomhus. Två meter är en bra riktlinje att hålla så ofta som möjligt.

Tvätta händerna ordentligt med tvål och varmt vatten.

Dela inte vattenflaska eller utrustning med varandra.

- - -

Det är enormt viktigt att vi som förening hjälps åt att följa dessa riktlinjer så att vi inte riskera nya nedstängningar och begränsningar för våra idrottande barn och ungdomar.

Ta hand om er och fortsätt håll avstånd!

/ Sektionsstyrelsen för Boo SK Konståkning

blobid4.png