Köp soffbiljett till Vårshowen här

07 APR 2021 11:02
Boo SK goes online! I år blev vår traditionella vårshow en film för familj, släkt och vänner att njuta från Covid19-säkra soffan. Soffbiljetterna går oavkortat till klubbens verksamhet. Slå er ner i soffan, duka fram fika, tryck på play och njut!
  • Uppdaterad: 07 APR 2021 11:02

Efter ett fantastiskt arbete från tränare, åkare och engagerade föräldrar är nu vårshowen filmad och redo att avnjutas. Genom att köpa en eller flera biljetter stödjer du samtidigt verksamheten och våra åkare.

För att se filmen följer du intruktionerna nedan och köper en eller flera biljetter. Observera att filmen inte går att dela eller ladda ner och endast skickas till vald mejladress. När du fått länken kan du se filmen när det passar dig och så många gånger du vill!

Hur gör jag för att köpa Soffbiljett till Vårshowen 2021

1. Swisha valt biljettpris (se nedan) till 0708-88 68 97 (Johan Oldhoff)
2. Märk betalningen "Soffbiljett Vårshow"
3. Ta en skärmdump av gjord inbetalning
4. Mejla skärmdumpen till This is a mailto link
5. I mejlet skriver du också till vilken (eller vilka) mejladress du vill att vi skickar filmen.
Observera att filmen inte går att dela eller ladda ner på annat sätt.
6. Länk skickas därefter till vald mejladress

. Detta sker manuellt så ha lite tålamod :)

Vad kostar biljetterna?
Vi tänker så här: betala det som känns rätt och rimligt. Hellre något än ingenting alls <3
Biljettpriset går oavkortat till Boo SK Konståknings verksamhet.

Soffbiljett (ger länk till 1 st mejladress)

Valfri stödsumma.

Förslagsvis 50 – 100 kr / biljett

Familjebiljett (ger länk till upp till 3 st olika mejladresser)

Valfri stödsumma

Förslagsvis 150 – 200 kr

Vårshowen är en härlig och uppskattad avslutning på huvudsäsongen för våra kurs- och tävlingsåkare och deras familjer. Under ett vanliga år är det också en möjlighet för föreningen att få in välbehövligt extra bidrag i form av fika- och programförsäljning. På grund av det pandemiska läget ser allt annorlunda ut den här gången och Boo SK Konståkning – liksom många andra idrottsföreningar för barn och ungdomar – har ett inte helt enkelt ekonomiskt läge. Vi är därför mer än tacksamma för alla soffbiljetter som köps så att vi kan fortsätta träna och utvecklas på isen.

Tack för att du stödjer Boo SK Konståkning!

blobid4.png

E-post: konstakning@boo-sk.s...