Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Värdegrundsarbete


Värdegrundsarbete och vikten av en stark klubbkänsla
Sedan våren 2022 har vi en utarbetad värdegrund. Vår P I R U E T T. Den är vår kompass och utifrån den tar vi nu ut riktning och arbetar för att den ska bli en stadiga plattform och ge oss möjlighet att utöva vår idrott under de bästa av förutsättningar.

Våra värdeord gör en piruett och du hittar dem och vår värdegrunden i sin helhet här.

Vår ambition är att värdegrunden ska växa och utvecklas tillsammans med våra åkare, tränare och deras familjer. Vi tillsammans är Boo SK Konståkning! Har du idéer på hur vi kan bli ännu bättre är du mer än välkommen att mejla till This is a mailto link

Handlingsplan om du upplever att något krockar med intentionen
Om någonting uppkommer som du som åkare eller förälder upplever krockar med vår värdegrund eller konståkningsförbundets kärnord glädje, glöd och gemenskap är vi tacksamma för tågordningen:

1. Prata med din tränare eller berörd om vad du upplever. Vi har alla olika referenser och ibland krockar vi. Ibland blir det fel. Att så snart som möjligt prata om det som vi upplever som negativt kan lösa mycket.

2. Fungerar inte det av en eller annan anledning – hör av dig till sektionsstyrelsenThis is a mailto link så tar vi dialogen tillsammans där ifrån. 

Tillsammans kan vi skapa den bästa av idrottsmiljöer och konståkningsföreningar!


Uppdaterad: 16 MAR 2022 11:19

blobid4.png

 

 

 

 

Postadress:
Boo SK - Konståkning
Boo Sportklubb, Box 33
13232 Saltsjö-boo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: konstakning@boo-sk.s...

Se all info