Värdegrundsarbete

Värdegrundsarbete och vikten av en stark klubbkänsla
Work in Progress <3

Under 2020 återupptogs konståkningssektionens påbörjade arbetet med att definiera klubbens värdegrund i samarbete med RF-SISU. På grund av den senaste tidens pandemiska läge har processen tagit längre tid än vi hoppats på men tillsammans med våra tävlingsåkare och tränare är ambitionen att får fram en värdegrund som har sitt ursprung i deras verklighet – en värdegrund att vara stolt över och delaktig i att ta fram.

Under maj har styrelsen haft uppstartsmöte med RF-SISU och enkäter har gått ut till föreningens tränare, åkare och föräldrar för att börja utforskandet av sektionens värdeord och innersta kärna. I juni sammanställs enkätsvaren och i en första fas träffas sedan våra äldre tävlingsåkare för att tillsammans med och under guidning av RF-SISU ta ut fortsatt riktning mot det som är och ska bli Boo SK Konståkning.

Tillsammans kan vi skapa den bästa av idrottsmiljöer och konståkningsföreningar!

To be continued med andra ord! // Sektionsstyrelsen

PS Har du idéer eller tankar som du vill att vi tar med oss in i arbetet är du alltid välkommen att mejla dem till oss i styrelsen på This is a mailto link

Uppdaterad: 11 JUN 2021 09:57

blobid4.png