Värdegrundsarbete

Värdegrundsarbete och vikten av en stark klubbkänsla
Här kan du läsa om hur arbetet med vår värdegrund går framåt och i vilken fas sektionen ligger i. Vår ambition är att den ska bygga på dialog och genomsyra allt vi gör - men vi har en liten bit kvar innan den är helt på plats.

Om någonting uppkommer som du som åkare eller förälder upplever krockar med konståkningsförbundets kärnord glädje, glöd och gemenskap är vi tacksamma för tågordningen:

1. Prata med din tränare eller berörd om vad du upplever. Vi har alla olika referenser och ibland krockar vi. Ibland blir det fel. Att så snart som möjligt prata om det som vi upplever som negativt kan lösa mycket.

2. Fungerar inte det av en eller annan anledning – hör av dig till sektionsstyrelsenThis is a mailto link så tar vi dialogen tillsammans där ifrån.

Work in Progress <3
Under 2021 återupptogs konståkningssektionens påbörjade arbetet med att definiera klubbens värdegrund i samarbete med RF-SISU. På grund av den senaste tidens pandemiska läge har processen tagit längre tid än vi hoppats på men tillsammans med våra tävlingsåkare och tränare är ambitionen att får fram en värdegrund som har sitt ursprung i deras verklighet – en värdegrund att vara stolt över och delaktig i att ta fram.

Styrelsen har haft uppstartsmöte med RF-SISU och enkäter har gått ut till föreningens tränare, åkare och föräldrar för att börja utforskandet av sektionens värdeord och innersta kärna. Under sommaren sammanställdes enkätsvaren och i en första fas träffades sedan våra äldre tävlingsåkare för att tillsammans med och under guidning av RF-SISU ta ut fortsatt riktning mot det som är och ska bli Boo SK Konståkning.

Tillsammans kan vi skapa den bästa av idrottsmiljöer och konståkningsföreningar!

To be continued med andra ord! // Sektionsstyrelsen

PS Har du idéer eller tankar som du vill att vi tar med oss in i arbetet är du alltid välkommen att mejla dem till oss i styrelsen på This is a mailto link

Uppdaterad: 11 JUN 2021 09:57

blobid4.png