2013 Sommarläger

Välkommen till Sandviken och vårt sommarläger!

Roligt att så många åkare vill sommarträna med oss! Schema och gruppindelning för  finns under flikarna till vänster!

NEDAN: Boo SK:/UVKK:s yngsta grupp åkare på lägret v 25, efter veckans sista pass. Nu hem och fira midsommar. På söndag är det dags igen!

sandviken v 25 2013

Allmän information vecka 25 och 26:

Träningen sker i ishallen Jernvallen, Sandviken.

Förläggning vecka 25 sker i hockeyklubbens lokaler samt i VIP rummet i ishallen och en föreningslokal – det finns våningssängar med kudde och täcke i hockeyns lokaler så åkarna som sover där skall ta med lakan och handdukar. De som är förlagda i VIP rummet måste ta sängar och allt med sig. Det gäller Tyresö flickorna 10 stycken + de yngre ifrån Boo SK

Förläggning vecka 26 sker i skolsalar för samtliga – åkarna tar med egna sängar mm. Skolan ligger bredvid ishallen, endast en parkering emellan så det är mycket praktiskt.

I förläggningen gäller följande: läggdags för yngre åkare 20.30 – tyst och släckt 21.00, läggdags för äldre åkare 21.30 – tyst och släkt 22.00, överlag skall ljudnivån hållas på lagom nivå i förläggningen och från 21.00 gäller inget snack i korridoren. Mobiltelefoner stängs av 20.30 i förläggningen – i annat fall kan sommarlediga kamrater ringa/skicka SMS nattetid och störa hela sovsalen – detta har hänt förut. Avstängning alltså 20.30 – gäller alla åkare oavsett ålder. Vi hoppas att ni kan ta ett snack i familjerna innan lägret om hänsyn till de åkare som behöver sova tidigare på kvällarna samt hur man bäst varvar ner på kvällarna.

Städning runt den egna sängen och plockning av prylar skall ske dagligen – skräp skall slängas i papperskorgen, det finns ett litet kök i alla förläggningar, där inne äter vi frukt och inte i sovsalarna.

Helpension innefattar från första dagen middag till sista dagen lunch båda veckorna.

Middag första dagen varje vecka kommer lägerpersonalen att laga eftersom det är helgdag – vi planerar att grilla ute alternativt köra spagetti och köttfärssås inne vid regn – men det ska naturligtvis vara sol!

Åkare som inte bor på lägret har ett mål mat om dagen, middag söndag, lunch övriga dagar.

Det råder godisförbud på lägret – om ni vill ha med er/handla egna mellanmål så är det frukt, riskakor eller möjligen Wasa sandwich som gäller, alla åkare skall ha egen vattenflaska med.

Kex eller bröd är inget att träna på, mandlar är bra men INGA jordnötter – det finns allergiker på lägret! Vi rekommenderar inte heller Risifrutti – det finns inget bra i det.

Lägret kan inte ansvara för värdesaker – vi önskar därför att åkarna har så få värdesaker med sig som möjligt, det blir så sorgligt när något kärt och dyrt förkommer, låt oss undvika detta.

Ta av smycken innan ni åker – det är inget man behöver på träningsläger i alla fall.

Vi kommer att ha en nyckel till förläggningen som skall vara låst dygnet runt men alla vet ju hur lätt det är att glömma, tappa och slarva så… finns inga garantier.

Lägerpersonalen förvarar fickpengarna för den som vill, lägg pengarna i ett kuvert med namn och summa på och lämna vid inskrivningen. Sedan kan åkarna hämta ut pengar dagtid vid behov.

Mat äter vi i ishallens café – det är mat från Sandviks personalrestaurang som serveras. Frukost och kvällsfika äter vi också där, det blir sedvanlig meny med flingor, mjölk, juice, fil, ägg, mackor, ost, skinka etc.

Om det är någon som glömt uppge allergi – meddela omgående.

Baletten – kommer att hållas intensivt över färre dagar med 1-2 klasser/dag i början av varje lägevecka. Mera information kommer med schemat. Balettskor samt tighta kläder är ett måste. Ej jazzbyxor, benvärmare och annat bylsigt, ej kjol. Helst dräkt eller tight linne.

Alla åkare som valt balett lägger 300:- i ett kuvert med namn på och lämnar vid inskrivningen. Fortfarande har vi inte 100% klart med salen eftersom ansvarig i Sandviken är på semester. Men vi räknar med att det är ok.

Mer specifik information om varje vecka, se flikarna till vänster.

Ladda ned inbjudan här.>>

Inbjudan Sommarläger2013 v 25 och 26Inbjudan Sommarläger2013 v 25 och 26

Ladda ned anmälningsblankett här. >>

Anmälan läger v 25 v 26 2013Anmälan läger v 25 v 26 2013

V 31 anordnas läger i Kalmar. På plats är vår chefstränare Pia Pettersson. Sista datum för anmälan är 6 maj.

Inbjudan_Kalmarläger_2013Inbjudan_Kalmarläger_2013

V 32 0ch 33 anordnar Älta dagläger. Boo:s chefstränare Pia Pettersson tränar v 32. Inbjudan med anmälningsblankett finns här. Sista datum för anmälan är 15 maj:

Inbjudan sommarläger Ältahallen 2013Inbjudan sommarläger Ältahallen 2013

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:39 Skribent: Ninna Mörner