Tävlingsplan

En preliminär tävlingsplan skickas ut i början av säsongen och en reviderad för våren skickas ut efter nyår.

Åkare som ej kan deltaga vid en planerad tävling ska så snabbt som möjligt meddela detta till sin tränare så att anmälan ej sker och platsen kan lämnas vidare till en annan åkare. Om det är många åkare i samma tävlingsklass kan vi inte räkna med att få med alla vid en och samma tävling, därför kan åkarna i planen vara uppsatta på flera tävlingar än det antal dom är berättigade till, tävlingar faller alltså bort pga begränsningar av deltagarantalet.

Vid sjukdom/skada kan klubben på de flesta tävlingar få tillbaka en del startavgiften om återbud lämnas innan lottningen, kontakta singelansvarig snarast om något akut inträffar före tävlingen.

Uppdaterad: 16 JUN 2015 11:40 Skribent: Ninna Mörner