stockholm

StockholmTrophy 2012

Jag vill rikta ett varmt tack till alla som hjälpte till att göra Stockholm Trophy till en väldigt lyckad tävling!

Det finns ingen ände på allt beröm och alla lyckönskningar som trillat in till oss på kontoren under våra tävlingsdagar – alla deltagarevar jättenöjda och tyckte tävlingen var jätterolig och mycket välorganiserad.

Även de tekniska funktionärerna var mycket positiva till arrangemanget och trivdes i panelerna.

Det fanns några inom organisationen som hade avgörande poster och som det hade varit omöjligt att köra tävlingen utan och som man kanske skulle räkna upp speciellt nu, men jag tror att ni vet vilka ni är så jag kör efter principen ”Ingen nämn – ingen glömd”.

Ett sådant här stort arrangemang kräver mycket kraft av ett fåtal personer långt i förväg och sedan en massinsats av många volontärer under själva tävlingsdagarna och den balansen lyckades vi perfekt med denna gång –det är därför vi ikväll kan lägga den mest framgångsrika Stockholm Trophytävlingen hittills till handlingarna och konstatera att arrangemanget var i det närmaste helt perfekt!

Jag hoppas att ni alla förstår hur stor den här tävlingen faktiskt är och hur väl man talar om Stockholm Trophy utanför landets gränser!

Det kommer nu att strömma in tackmail och gratulationer –det gör det varje år – och jag vill att ni alla ska veta det även om jag är den som får privilegiet att läsa allt gott som skrivs om oss från våra gästande åkare och klubbar utifrån. Jag lovar att det värmer!

Vi har tagit hand om 280 åkare i dagarna 5 och sett till att de har fått en bra tävling!

Ännu en gång tack för en fantastisk insats!

/Pia/Tävlingsledare

Invitation: Skating friends: Welcome to our Annual Figure Skating Competition in Stockholm, Sweden. Stockholm Trophy is sanctioned by the Swedish Figure Skating Association. Hope to see you all in Stockholm this year too.

Organizer:                        Upplands Väsby KK

Date:                                25-29 February, 2012

Place of competition:      Upplands Väsby Ice Rink (30 x 60 m), heated

All ISU members and clubs, members of National Figure Skating Federations associated to ISU, are invited to take part in the competition. Read more in the announcement here:

Announcement Stockholm Trophy 2012 Upplands VäsbyAnnouncement Stockholm Trophy 2012 Upplands Väsby

Deadline for entries:    All entries (competitors, judges, team leaders, coaches, other attendants) are expected to be Emailed and received at organizer’s address not later than January 10, 2012    Enclosed entry form must be used.

OC:            Pia Pettersson

E-mail             This is a mailto link

Please download the entry form here:

Annex 1 Stockholm Trophy 2012Annex 1 Stockholm Trophy 2012

Please download information about technical data here:

Annex 2 Stockholm Trophy 2012 Single skating SwedenAnnex 2 Stockholm Trophy 2012 Single skating Sweden

Deadline for PPC: 3 February.

Please download PPC (Planned Program Content):

Planned Program Content ST 2012Planned Program Content ST 2012

Information on the Swedish Star Evaluation System:

Swedish Star EvaluationSwedish Star Evaluation

Finally you may please download Guidelines for International Novice Competitions here:

1649 Figure Skating Novice Guidelines 2010[1]1649 Figure Skating Novice Guidelines 2010[1]

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:14 Skribent: Ninna Mörner