Välkomna till speedgruppen

Prova på speed-gruppen

I år erbjuder vi alla barn som är födda 2007 eller tidigare och har gått minst 2 terminer i skridskoskolan att prova på vår speed-grupp. Speed-gruppen är för de barn som gillar att åka skridskor och vill åka lite mer och med inriktning på konståkning. Barnen i speed-gruppen tränar 3 ggr/vecka i mindre grupp och med mer erfarna tränare, vilket gör att barnen utvecklas i snabbare takt än i den vanliga skridskoskolan.

Vi har två veckors ömsesidig prövotid i speed, väljer man att inte forsätta så kan man fortsätta i vanlig skridskoskola om man vill. Avgiften för speed är 1700 kr/ termin + 200 kr i medlemsavgift (350 för familj).

Väljer man att åka i speed så måste man ha byta till riktiga konståkningsskridskor t.ex Edea eller Risport. Vi hjälper till med att mäta fötter och hänvisa till lämplig modell. Det finns ofta beganade skridskor att få tag på.

Vi vill att barnen i speed så snabbt som möjligt ska komma in i klubbgemenskapen där ett steg är att byta om i samma omklädingsrum som klubbens andra åkare. Detta kräver att man övar på att knyta själv då vi tyvärr inte kan ha med föräldrar in i det omklädingsrummet pga utrymmesskäl. Vi som finns i rummet hjälper självklart till med knutar etc i början.

Speed kommer att träna enligt schema som publiceras här.

Anmälan med barnets namn, personummer, adress och telefon mailas till This is a mailto link

Uppdaterad: 2017-02-12 18:35
Skribent: Ninna Mörner