Skridskoskola

Välkomna till Boo SK:s skridskoskola!

Nu är det dags att anmäla sig till skridskoskolan för höstterminen 2017!
Terminen börjar tisdag den 3 oktober och avslutas den 16 december med en julshow. Vi gör uppehåll i skridskoskolan under höstlovet v.44.
Vi tränar i Nacka Ishall:
Tisdagar kl 18-18.45 Nybörjare och forsättningsgrupper
Lördagar kl 10-10.45 Nybörjare, fortsättningsgrupper samt förälderbarngrupp
För nybörjargrupper och fortsättningsgrupper kan man välja om man vill träna en eller två gånger per vecka.
Pris:
Träning 1 ggr/vecka 850 kr.
Träning 2 ggr/vecka 950 kr.
Förälderbarngrupp, träning 30 min 1 ggr/vecka 650 kr.
Medlemsavgift 200 kr/barn alternativt 350 kr/familj.
Anmälan görs via denna länk:

Boo SK bedriver den populära Skridskoskolan sedan många år tillbaka. Vi brukar börja säsongen vid höstlovet och veckan efter jullovet. Skridskoskolans tränare är tävlingsåkare som gått utbildning och handleds av våra professionella tränare. Barnen delas in i grupper beroende på kunskapsnivå. Om ditt barn inte kan ta sig fram alls på skridskor rekommenderar vi att ni anmäler er till gruppen Föräldrar & barn på lördagar.

Vår målsättning är att barnen ska lära sig grunderna i skridskoåkning genom lek och fantasi. Detta i grupper med jämbördiga barn, ledda av tränare som själva börjat sin skridskoåkning på samma vis.Våra duktiga tränare har alla tränarutbildning. De flesta av dem är idag aktiva tävlingsåkare. De hjälper även till med val av skridskor och övrig utrustning (se även fliken till vänster).

Vår erfarenhet är att barnen lär sig snabbt. Vi brukar anordna isshower med alla tävlingsåkare och skridskoskolan, ofta tillsammans med andra klubbar vid terminsslut!

Vi samarbetar även med konståkningsklubben i Saltsjöbaden. I Saltsjöbadens ishall anordnar Saltsjöbadens KK Skridskoskola måndagar, onsdagar och söndagar. Läs mer på www.saltsjobadenskk.se

Uppdaterad: 2017-09-05 23:12
Skribent: Ninna Mörner