Skridskoskola

Välkomna till Boo SK:s skridskoskola!

Anmälan öppen för vårerminen 2019!

Nu har vi öppnat anmälan för vårterminen 2019!
Terminen börjar onsdagen den 9 januari och avslutas den 23 mars i Nacka ishall med en vårshow.
Träningstider för vårterminen:
Tisdagar 17:00-17:45 Saltsjöbadens ishall
Onsdagar 17:00-17:45 Nacka ishall
Söndagar 17:00-17:45 Saltsjöbadens ishall
För nybörjargrupper och fortsättningsgrupper kan man välja om man vill träna en, två eller tre gånger per vecka.
Pris:
Träning 1 ggr/vecka 950 kr.
Träning 2 ggr/vecka 1150 kr.
Träning 3 ggr/vecka 1350 kr.
Medlemsavgift tillkommer med 200 kr/barn alternativt 350 kr/familj. Detta betalas per kalenderår.
Avgiften betalas i samband med anmälan till PG 432 60 11 - 6
Märk betalningen med barnets namn och personnummer.
Anmälan görs via denna länk:

Boo SK bedriver den populära Skridskoskolan sedan många år tillbaka. Vi börjar höstterminen vecka 38, 18 september, och vårterminen veckan efter jullovet. Skridskoskolans tränare är tävlingsåkare som gått utbildning och handleds av våra professionella tränare. Barnen delas in i grupper beroende på kunskapsnivå.

Vår målsättning är att barnen ska lära sig grunderna i skridskoåkning genom lek och fantasi. Detta i grupper med jämbördiga barn, ledda av tränare som själva börjat sin skridskoåkning på samma vis.Våra duktiga tränare har alla tränarutbildning. De flesta av dem är idag aktiva tävlingsåkare. De hjälper även till med val av skridskor och övrig utrustning (se även fliken till vänster).

Vår erfarenhet är att barnen lär sig snabbt. Vi brukar anordna isshower med alla tävlingsåkare och skridskoskolan, ofta tillsammans med andra klubbar vid terminsslut!

Uppdaterad: 10 SEP 2018 06:43 Skribent: Ninna Mörner