Skridskoskola

Välkomna till Boo SK:s skridskoskola!

Anmälan öppen för vårterminen!

Nu har vi öppnat anmälan för vårterminen 2018!
Terminen börjar tisdag den 9 januari och avslutas den 23 mars med en show. Vi gör uppehåll i skridskoskolan under sportlovet v.9
Vi tränar i Nacka Ishall:
Tisdagar kl 18-18.45 Nybörjare och forsättningsgrupper
Lördagar kl 10-10.45 Nybörjare, fortsättningsgrupper samt förälderbarngrupp
För nybörjargrupper och fortsättningsgrupper kan man välja om man vill träna en eller två gånger per vecka.
Pris:
Träning 1 ggr/vecka 950 kr.
Träning 2 ggr/vecka 1050 kr.
Förälderbarngrupp, träning 30 min 1 ggr/vecka 700 kr.
Medlemsavgift 200 kr/barn alternativt 350 kr/familj.
Avgiften betalas i samband med anmälan till PG 432 60 11 - 6
Märk betalningen med barnets namn och personnummer.
Anmälan görs via denna länk:

Boo SK bedriver den populära Skridskoskolan sedan många år tillbaka. Vi brukar börja säsongen vid höstlovet och veckan efter jullovet. Skridskoskolans tränare är tävlingsåkare som gått utbildning och handleds av våra professionella tränare. Barnen delas in i grupper beroende på kunskapsnivå. Om ditt barn inte kan ta sig fram alls på skridskor rekommenderar vi att ni anmäler er till gruppen Föräldrar & barn på lördagar.

Vår målsättning är att barnen ska lära sig grunderna i skridskoåkning genom lek och fantasi. Detta i grupper med jämbördiga barn, ledda av tränare som själva börjat sin skridskoåkning på samma vis.Våra duktiga tränare har alla tränarutbildning. De flesta av dem är idag aktiva tävlingsåkare. De hjälper även till med val av skridskor och övrig utrustning (se även fliken till vänster).

Vår erfarenhet är att barnen lär sig snabbt. Vi brukar anordna isshower med alla tävlingsåkare och skridskoskolan, ofta tillsammans med andra klubbar vid terminsslut!

Vi samarbetar även med konståkningsklubben i Saltsjöbaden. I Saltsjöbadens ishall anordnar Saltsjöbadens KK Skridskoskola måndagar, onsdagar och söndagar. Läs mer på www.saltsjobadenskk.se

Uppdaterad: 04 DEC 2017 11:39
Skribent: Ninna Mörner